منظور از حبس تعزیری درجه هفت و اعتراض به حکم اعسار مهریه چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۰۰ #25102787

سلام خدمت شما
تو دادگاه اعسار مهریه خانومم دوتا از حساب های بانکی که اصلا ازسال ۹۴ خالی هستن رو برا قاضی نشون داده که من فراموش کرده بودم بنویسم تو برگه اعلام حساب.و دوم اینکه یه قول نامه از خرید موتور ۱۵۰۰ میلیون تومانی هم رو کرده که سند اون موتور به اسم من نیست هنوز به اسم پسر داییم هست .. الان قاضی حکم داده حبستعزیریدرجه هفت و ۸سکه پیش قسط و ۵ ماهی یک سکه . در صوتیکه موتور من برا کارمه پیکم و اینکه برا اعتراض چی بنویسم که بگم دروغ نگفتم واین ارو فراموش کردم .در ضمن من اونجاهم اعلام کردم شاهدم بردم قسم خوردن که واقعا هیچی مال اموال ندارم

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، طی لایحه اعلام کنید مستثنیات دین است

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدلایحه دفاعیه تنظیم کنید.

با سلام و احترام
منظور از حبس تعزیزی درجه ۷ ،۹۱روز تا ۶ماه حبس می باشد
اگر برای قاضی معلوم شود که موتور وسیله کار شما می باشد این مورد جزو مستثنیات دین تلقی شده و قابل توقیف نمی باشد در رابطه با حسابهای بانکی اگر خالی از وجه هستن نیازی به تکرار مکررات نمی باشد

با سلام حبس درجه ۷ شامل ۹۱ روز تا ۶ ماه میشود و این اشتباه است که حکم حبس با ذکر درجه صرف در حکم ذکر شود و باید میزان آن دقیق تعیین شود. عدم اعلام صحیح دارایی به هر حال جرم است ولی از آنجا که به ادعای شما اموال به نام شخص دیگر بوده و شماره حسابها هم فاقد موجودی بوده شما سوء نیت در ارتکاب جرم نداشته و محکومیت صحیح نبوده است.

با سلام
باید در این خصوص لایحه دفاعیه تنظیم کنید.بهتراست از مشاور بهره بگیرید
درصورتیکه موتور وسیله کار و امرار معاش شما باشد جز مستثنیات دین میباشد ازطرفی حسابهای خالی و بدون گردش مالی که پولی درآن نیست وبا آنها سرو کاری نداریدنمی تواند ملاک قراربگیرد چون اصلا پولی در حساب نیست و به نوعی میشود گفت غیر فعال است

باید لایحه تنظیم کنید و اثبات کنید که موتور شما وسیله کار شما است و مستثنیات دین میباشد.