حراست شرکت پیرو عملکرد این خانواده با تهدید از چند نفر که زیر دست بنده هستند شروع به جمع اوری اقرارنامه بر علیه اینجانب می نماید، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۶ #25007849

با سلا و تشکر فراوان
بنده کارمند شرکت ملی گاز هستم نحوه کار کرد اینجانب خدماتی می باشد. از چند ماه پیش با توجه به مشکل مالی که با یک خانواده برام پیش امده شروع به پاپوش درست کردن برای بنده مانند جمع اوری امضا از مراجعه کننده های اداری بنده و ارجاع به حراست شرکت نموده اند.
موضوع اصلی اینجاست که حراست شرکت پیرو عملکرد این خانواده با تهدید از چند نفر که زیر دست بنده هستند مانند اخراجت می کنیم یا اگه همکاری کنید باعث پیشرفتت میشیم شروع به جمع اوری اقرارنامه بر علیه اینجانب می نماید حال بنده بسیار گیج شده ام که چیکار کنم با وجود اینه با ریس خودم هم صحبت کردم و نتیجه ای نداده چطور میشه در مقابل حراست که رییسش باهات مشکل داره از حقت دفاع کرد

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ادعایت مبنی بر تهدیدحراست جهت اخذاقرانامه متاسفانه چونکه مدرک مثبتی ندارید صرف ادعا قابل استنادنیست