بعد از فوت همسرم، چیکار کنم تا دخترم رو ببرم پیش خودم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۴ #25001875

سلام دخترم ۱۱ سال دارد بعد از طلاق با توافق همسرم قرار شد دخترم با مادرش زندگی کند و دو روز در هفته بیاد پیش من الان مادرش فوت کرده ولی خانواده همسر ثابق من اجازه نمیدهند که من دخترم را ببرم و اون رو مخفی کردن و میگن باید پیش ما زندگی کنه و همون دو روز رو بیاد اونجا من الان ایا حق حضانت رو دارم و اینکه باید چی کار کنم تا دخترم رو ببرم پیش خودم و اینکه خودم هم توان مالی و تمام شرایط عقلی و جسمی و روحی و.... را دارم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دختر با رسیدن به سن ۹ سال تمام قمری میتواند والد خود را برای زندگی انتخاب نماید . البته این موضوع نافی حق طرف مقابل برای ملاقات فرزند نیست .

سلام بله میتونید واگه ممانعت کردن شکایت مطرح کنید

با سلام.در صورتی که از ملاقات فرزند خودداری می‌کنند میتوانید دادخواست دهید.
بابت حضانت با توجه به سن‌شان می‌توانند خود انتخاب کنند که با کدام یک از والدین می‌خواهند زندگی کنند. برای این موضوع، باید دادخواست حضانت تقدیم کنید.