دانشجویان نیز همانند کارمندان و پرسنل دانشگاه در حراست؛ پرونده محرمانه دارند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۱۶ #24990534

سلام خسته نباشید ببخشید

و حراست دانشکده یا حراستی که در سازمان مرکزی دانشگاه هست میتواند هر موردی که در رابطه با دانشجو به وجود امد را در ان پرونده محرمانه درج کند و هنگام استخدام دانشجو گزارش دهد؟ یا فقط موارد سیاسی امنیتی مربوط به دانشجو در این پرونده های محرمانه دانشجو ثبت میگردد؟ ایا حراست دانشگاه وقتی کسی علیه پرسنل و کارمندان گزارشی دهد یا شکایتی کند حراست میتواند در پرونده محرمانه ان کارمند این گزارش یا شکایت را بدون اینکه اقدامی در رابطه با ان شکایت انجام دهد درج کند؟ایا اگر علیه دانشجو نیز کسی در حراست سازمان مرکزی و نه در حراست دانشکده، همچنین گزارش یا شکایتی رو به شکل شفاهی و نه کتبی مطرح کند ایا اصلا در حراست سازمان مرکزی دانشگاه دانشجو پرونده محرمانه ای مثل پرونده کارکنان و پرسنل دارد که در ان پرونده این مسئله را درج کنند؟ ( اصلا علت اینکه میگویند اگر کسی به حراست رود و از کارمندی شکایتی رو به شکل شفاهی یا کتبی مطرح کند انگاه حراست پرونده این کارمند را مخدوش و سیاه میکند چیست؟ و ایا راجع به دانشجو این مساله صدق میکند یا نه؟ باسپاس فراوان از پاسخگوییتان

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرونده های دانشجویان در حراست دانشگاه ، صرفا در صورت استخدام در برخی ارگان ها و نهاد های حساس کشوری قابل استعلام خواهد بود نه در همه موارد .

مطالب بیان شده تنها شایعات و مسائلی است که در میان عوام نقل شده و غالبا فاقد صحت است . چرا که هیچگاه بدون بررسی و اطمینان از صحت یک گزارش نمیتوان پرونده یک کارمند یا دانشجو را ملکوک نمود و همینطور نیز تنها در صورتیکه قصد استخدام در ادارات و سازمانهای خاصی که اهمیت امنیتی داشته باشند امکان استعلام از حراست وجود دارد والا در ادارات و سازمانها و ارگانهای فاقد این حساسیت ها هیچگاه استعلام از حراست دانشگاه اتفاق نمی افتد .