حکم جلب چک آیا امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۱ #24937040

باسلام.
سه سال پیش چکی صادر کرده ام که گیرنده چک آن را گم کرده بود و در دفتر اسناد رسمی تعهدی بابت مسئولیت آن چک به من داد. اکنون شخصی به طرفیت اینجانب مطالبه وجه چک کرده است.
آیا در جلسه رسیدگی حکم جلب من را دارد؟
آیا برای جلب شخص ثالث باید در روز رسیدگی اقدام نمود یا قبل از تاریخ رسیدگی؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید قبل از جلسه رسیدگی اقدام به طرح دعوای جلب ثالث نمایید
به نظر در مورد این پرونده حکم جلبی صادر نشده باشد

سلام
در دعوای مطالبه وجه پس از صدور حکم و قطعیت آن در مرحله اجرا حکم جلب داده می شود در حال حاضر و در مرحله رسیدگی حکم جلب وجود ندارد.

سلام، خوب شما می‌توانید دعوای متقابل علیه مطالبه گر و کسی که چک شما در نزدش بوده به همان شعبه بدهی تا همزمان و توامان رسیدگی شود و رای بنفع شما صادر خواهد شد