چکاری باید انجام دهم تا از خود رفع اتهام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۸ #24908468

با سلام
فردی برای من چاقو کشیده و با هم درگیر شدیم، من پیراهنم پاره شد و اون با چاقوی خودش زخمی شد البته چاقو اصلا دست من نیومد حال مدعی شده که چاقوی من بوده و دست من بوده و من به او حمله کردم.
حالا راه حل چیست برای اثبات؟
ضمن اینکه دایی و عموهایش به دروغ شهادت دادند که چاقوی من بوده.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پزشکی قانونی فرق بین خودزنی و درگیری را تشخیص میدهد و شما هم میتوانید جرح شهود نمایید که راهکار دارد ..

طاهرا مدارک علیه شماست . شما اگرشاهدی دارید ، معرفی کنید که شهادت دهند

پزشکی قانونی تفاوت خود زنی و یا زخمی شدن بر اثر درگیری را با ایراد عمدی ضربه از طرف شخص مهاجم تشخیص خواهد داد بدیهی است با توجه به شهادت اطرافیان مصدوم قراین و امارات به ضرر شماست و شما در اثبات عدم گناهکاری خود راه مشکلی خواهید داشت.

از طریق نهاد قانونی جرح شهود و یا سوال و جواب فنی از شهود، کذب و صدق اظهارات ایشان روشن می شود از این طریق اقدام کنید

سلام . باید درخواست کنید تا چاقو مورد انگشت نگاری واقع شود . ضمن این که شهود باید به صورت عینی ماجرا را دیده باشند . هم چنین می توانید در مورد نحوه درگیری و ایراد ضربه شهود و اظهارات ایشان را به چالش بکشید .

با سلام پزشکی قانونی تفاوت خود زنی و یا زخمی شدن بر اثر درگیری را با ایراد عمدی ضربه از طرف شخص مهاجم تشخیص خواهد داد بدیهی است با توجه به شهادت اطرافیان مصدوم قراین و امارات به ضرر شماست و شما در اثبات عدم گناهکاری خود راه مشکلی خواهید داشت.