زوج به من مشکوک شده، چگونه به او ثابت کنم که هیچ خیانتی صورت نگرفته؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۸ #24886215

سلام و خسته نباشید
من شوهرم بهم شک داره میگه رابطه با یکی دیگه داری ولی هیچ چیزی به عنوان مدرک نداره (تاکید میکنم هیچ مدرکی) خودم حالا پیشنهاد دادم بریم آزمایش بدیم ولی پزشکی قانونی حکم قضایی میخواد راهی هست بشه بدون دردسر شکایت بازی نتیجه گرفت؟
کمک کنید ممنون میشم
چون اصلا اینطور آدمی نیست و زندگیم رو این شک خراب کرده.
باتشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
امکان اینکه چنین امری را اثبات کنید وجود ندارد نهایتا شاید به پزشک زنان بیرون مراجعه کنید و راهی از طریق مراجعه برای اثبات این امر وجود ندارد

سلام
جهت بررسی این امر میتوانید به پزشک زنان مراجعه نمایید و البته پیشنها میدهم به هیچ وجه وارد مشاجره با همسر خود نشوید و ترجیحا به مشاور خانواده مرراجعه کنید

بهتر است پرینت مکالماتتان را دریافت نمایید و به ایشان نشان دهید و برای معاینه میتوانید نزد متخصص زنان بروید که ایشان قبول دارد و مدتی هر چه ایشان میگویند انجام دهید و فضا را متشنج نکنید و بحث نکنید . بهرحال تخم شک را از بین ببرید تا به درختی تنومند تبدیل نشود که آثارش بسیار خانمان سوز است . نزد مشاور هم بروید . موفق و موید باشید .