تخلیه جهیزیه از خانه شوهر قبل از قطعی شدن طلاق ممکن است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۰۹ #24877148

سلام به همه عزیزان، اگه خانمی خانه شوهرش را ترک کرده و در خواست طلاق از دادگاه داده آیا میتواند قبل از قطعی شدن طلاق جهیزیه خود را با حکم قضائی از خانه شوهرش تخلیه کند؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله زوجه هرمیتواند زمان که بخواهد میتواند با داشتن لیست سیاهه و فاکتور اجناس می تواند دادخواست استرداد جهیزیه از طریق دادگاه خانواده یا شورای حل اختلاف بدهد.

بله، با دادخواست استرداد جهزیه و لیست سیاهه امکان پذیر هست

زوجه می تواند هر زمان دادخواست استرداد جهیزیه تقدیم نماید

سلام
با حکم دادگاه بله میتواند جهیزیه خود را ببرد.

درود برشما
طبق قانون تهیه لوازم منزل بر عهده زوج میباشد و لی در بعضی نقاط عرف است که زوجه مقدار یا بسیاری از وسایل را به خانه شوهر خود می اورد و انچه که متعلق و اختصاصی زوجه هست میتوان دادخواست استرداد تقدیم کرد

جهیزیه امانت نزد زوج می باشد و دادخواست استرداد جهیزیه هیچ ارتباطی به طلاق ندارد و زوجه می تواند هر زمان خواست حین زندگی و یا هنگام مفارقت و یا بعد از طلاق تقاضای استرداد جهیزیه نماید .

درود
بله وسایل و اسباب خود را می تواند ببرد.