آیا می توان مبایعه نامه را فسخ شده تلقی نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۷۷ #24856054

با سلام و وقت بخیر
پس از تنظیم مبایعه نامه ای جهت فروش ۶ دانگ منزل مسکونی بوسیله بنگاه دار در حالیکه ایشان سند را مطالعه و احراز هویت را انجام نداده اند در حالیکه منزل مسکونی دارای ۲ مالکه به سهم های ۲ و ۴ دنگ بوده است حال آنکه تنها امضای مالک ۲ دنگ زیر مبایعه نامه هست، از طرفی هیچکدام از تعهد های خریدار مبنی بر ارائه پول و پرداخت حق مبایعه نامه انجام نپذیرفته است،
آیا می توان مبایعه نامه را فسخ شده تلقی کرد؟

مشاوره حقوقی اسناد بیع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این صورت مشاور املاک تخلف و قابل تعقیب است و تخلف صنفی نیز انجام داده است

برای فسخ معامله باید به قرارداد تنظیمی مراجعه و مفادو مندرجات آن را مطالعه کنید

۱ _ بنگاه دار مرتکب تخلف صنفی شده است و از طریق اتحادیه مشاورین املاک قابل تعقیب است
۲ _ چنانچه شما در زمان قرارداد به تعدد مالکین آگاه نبودید می توانید فسخ کنید اما اگر مطلع بودید در خصوص آن قسمتی که توسط مالک فروخته شده فقط حق مطالبه قیمت ذا دارید نه فسخ و نسیت به آن قسمتی که فروخته نشده حقی ندارید.