چطور میتونم حضانت دخترم را به عهده بگیرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۶ #24848784

با سلام، خانمی هستم که از شوهرم به علت بی توجهی به خانواده جدا شدم، البته طلاق نگرفتم، فقط جدا از ایشون زندگی میکنم، و قصد دارم طلاق بگیرم دخترم الان ۶ سالشه، اگه به سن ۷سالگی برسه
البته شوهرم قبلا معتاد بوده ترک کرده و الان قرص متادون میخوره، و بخاطر اعصابش مشاوره و دکتر میره پرونده پزشکی برای اعصاب هم داره راهی هست که بتونم دخترم را پیش خودم نگه دارم? با تشکر،

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت دختر تا هفت سالگی با مادر است و برای بعد از سن هفت سالگی در صورتی که عدم صلاحیت اخلاقی وی را اثبات کنید می توانید حضانت پدر را سلب و حضانت را خودتان بر عهده بگیرید

حضانت تا ۷ سالگی با مادر هست و پس ازآن درصورتیکه با ارائه مدارک پزشکی و سایر مستندات عدم کفایت و صلاحیت پدر در نگهداری از فرزند با تشخیص قاضی برای دادگاه محرزشود حضانت از پدر سلب شده و مجددا ب مادر داده میشود

حضانت دختر از ۷ سال تا ۹ سال با پدر است مگر اینکه عدم صلاحیت پدر ثابت شود

باسلام
پس از طلاق اولویت نگهداری فرزندتا ۷ سالگی بامادراست بعد از سن ۷ سالگی حضانت باپدر خواهد بود  در صورتیکه پدر اعتیاد داشته باشد،حضانت بعد از سن ۷ سالگی نیز به مادر واگذار می گردد و تا زمان به رسیدن به بلوغ ادامه می‌یابد. پس از بلوغ ،فرزند خودش می‌تواند مادر یا پدر را برای ادامه زندگی انتخاب نماید

درود و عرض ادب
بعد از ۷ سالگی حضانت با پدر است مگر اینکه عدم صلاحیت ایشان را ثابت نمایید ویا مصلحت کودک این باشد که حضانتش با شما باقی بماند.

سلام تا هفت سالگی حضانت با شماست بعد از ان هم اگر اثبات کنید که پدر صلاحیت حضانت فرزند را ندارد می تونید حضانت شون را تا نه سالگی بر عهدا بگیرید

طبق قانون ایران حضانت دخترتون تا۷سالگی به عهده شمامی شمامیباشدبعدازآن به عهده پدرمی باشدباتوجه به مدارک پزشکی ایشان میتوانیدنسبت به حضانت دخترتون اقدام کنید