برای اینکه دوباره پیگیر حکم اجراییه نفقه شد؛ باید چه کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۰۶۹ #24838636

من تقریبا ۳ ماه پیش برای نفقه خودم و دخترم مقدار مشخص شد. ولی تصمیم گرفتم به همسرم فرصت دوباره بدم و پیگیری نکردم الان برای اینکه دوباره پیگیر حکم اجراییه نفقه بشم باید چی کار کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورتی که حکم قطعی شده است درخواست اجراییه بدهید

در صورت صدور حکم درخواست اجرای حکم کنید

باسلام
درصورتی که رضایت داده باشید وپرونده مختومه شده باشد باید ازابتدا اقدام کنید در غیراین صورت از طریق اجرای احکام قابل پیگیری می باشد

چنانچه حکم قطعی شده است به شعبه ی بدوی مراجعه و تقاضای صدور برگ اجرائیه نمایید و سپس در اجرای احکام پیگیری کنید

سلام. اگر حکم صادر شده و قطعی شده درخواست اجراییه بکنید

با سلام باید تشکیل پرونده اجرایی داده و تحت نظر مدیر اجرا مطالبه دین نمایید

با سلام از اول شروع کنید ولی قبلش به اجرا احکام برید