مطرح نمودن شکایت کلاهبرداری چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۸ #24837510

سلام خسته نباشید
یه بنده خدایی که اشنا هست از من کلاهبرداری کرده و خودش را دوست قاضی معرفی کرده و از من پول گرفته،مدرک هم ازش دارم
اگر بخوام ازش شکایت کیفری کنم باید چکار کنم؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در دفاتر خدمات قضایی برای ایشان شکواییه جرم کلاهبرداری و بردن مال غیر بنویسید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی کیفری کلاهبرداری کنید

اگربتوانید ادعای او را اثبات کنید که از جانب واحد حفاظت دادگستری اقدام کنید و همچنین با در دست داشتن مستندات از او به جرم کلاهبرداری شکایت کنید

با داشتن مدارک ومستندات می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت شکایت کنید

از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح شکایت کنید . همچنین در صورتیکه مدعی ارتباط با قاضی بوده میتوانید از طریق حفاظت اطلاعات قوه قضائیه نیز شکایت نمایید .

سلام
برای احراز وقوع جرم کلاهبرداری باید شرایط آن بررسی شود در هر حال برای اقدام به شکایت از طریق طرح شکواییه از دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید.

سلام
چنانچه مدارک کافی دارید شکایت با عنوان کلاهبرداری مطرح کنید