حق اعتراض دارم که از خودم دفاع کنم بگم که وسایلامو برداشتند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۱ #24836981

با سلام خسته نباشی ببخشید ما توافقی اقدام طلاق کردیم طلاق شرعی داده شده ولی محضری هنوز نگرفتم طلاق مهریه نفقه رو بخشیدم وسایلامو هم گرفتم اما الان نصف وسایلام نیست ولی توی برگه نوشته شده وسایل رو کامل گرفتم ایا تو دادگاه حق اعتراض دارم که از خودم دفاع کنم بگم که وسایلامو برداشتن و اینک میتونم دوباره توی دادگاه بگم نفقه رو میخوام ممنون میشم همه سوالاتم رو جواب بدین

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر در قبال طلاق بذل کرده اید و طلاق جاری نشده می توانید طلاق نگیرید و مطالبه کنید

با توجه به توافق نمی توانید از بذل رجوع کنید و در خصوص جهیزیه نیز در صورتی که رسید داده باسید ادعایی از این بابت پذیرفته نخواهد شد

بعداز توافق نمی توانید به بذل خود رجوع کنید یعنی دوباره ادعا کنید
اگر برای جهیزیه رسیدی دادی متاسفانه نمی توانی
مگر یکی یکی هرچی تحویل گرفتی نوشته بشود

با درود اگر نفقه را بذل و بخشیده باشید امکان رجوع اصولا نیست، اگر نوشته شده وسایل دریافت شده، شما باید خلاف آن را اثبات کنید که تحویل نشده که مستلزم بررسی و رسیدگی قضایی است

اگر اقلام جهیزیه را دریافت کرده و رسیدی امضا کرده باشید نمی توانید در این خصوص ادعایی داشته باشید

-- در صورتیکه توافق بر بذل نفقه نموده و طلاق گرفته اید امکان رجوع از بذل وجود ندارد .
-- اگر رسیدی مبنی بر دریافت کلیه اقلام جهیزیه را امضاء نموده باشید امکان ادعای نقص در اقلام را ندارید .

سلام شما با توجه به توافق و تعهدی که سابقا داده اید متعهد بوده و باید ب تعهد خود وفا کنید در واقع اقدام علیه خود کرده اید