آیا در این حالت من باید هزینه های دادگاه و نیم عشر دولتی را پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۷ #24829286

ضمن تشکر قبلی، همسر بنده بابت مهریه از من شکایت کرده و ۴ روز از صدور رای مبنی بر محکومیت من به پرداخت مهریه از سوی دادگاه میگذره و در رای هم ۲۰ روز فرصت اعتراض تعیین شده .
حال سوال اینجاست اگر ما قبل از اتمام این ۲۰ روز با مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی طی توافقی در ازای پرداخت مبلغی به زوجه ارائه وکالت در طلاق به ایشان زوجه باقی مبلغ مهریه خود را ببخشد آیا در این حالت من باید هزینه های دادگاه و نیم عشر دولتی را پرداخت کنم؟
مهریه ما ۱۱۰ سکه بوده
درصورت ضرورت به پرداخت نیم عشر این پرداختی چه مبلغی بوده و پرداخت به چه شکلی خواهد بود ؟ و آیا امکان نپرداختن آن وجود دارد؟
سپاس بی پایان

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توافق بین زوج و زوجه و عدم پیگیری پرونده نیاز به پرداخت نیم عشر اجرایی نخواهد بود

درود
اگر پرونده اجرایی پیگیری نشود نیاز به پرداخت نیم عشر دولتی نیست.

درود بر شما، چنانچه با زوجه توافقی در این خصوص شود و پرونده توسط ایشان پیگیری نگردد، نیازی به پرداخت نیم عشر نیز نخواهد بود.

سلام
درصورت توافق وعدم پیگیری نیازی به پرداخت نیم عشر وغیره نخواهد بود

در صورت عدم پیگیری پرونده اجرای مهریه پرونده مختومه و نیاز به پرداخت هزینه دادرسی و نیم عشر نمیباشد

با سلام
پرداخت حق اجراء پس از انقضای ده روز از تاریخ ابلاغ اجراییه بر عهده محکوم‌علیه است ولی در صورتی که طرفین سازش کنند یا
بین‌خود ترتیبی برای اجرای حکم بدهند نصف حق اجراء دریافت خواهد شد.
ودر صورت برآورد سکه به نرخ روز هزینه اجراییه طبق قانون اخذ خواهد شد.