انتقال کارمند پیمانی شهرداری چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۹۳۰ #24789202

سلام.وقت بخیر.من کارمند پیمانی شهرداری از طریق آزمون استخدامی هستم.محل خدمت من مکانی دور افتاده است که به علت داشتن نیروی بومی و عدم توانایی مالی شهرداری جهت پرداخت حقوق تعهد ما برای خدمت را نادیده گرفته اجازه انتقال به شهرداری مقصد با شرط قبول پذیرش داده شد.من ساکن خرم آباد هستم اما شهردار خرم آباد به علت یکسری مسائل حاضر به قبول درخواست انتقال من نیست و در عوض تعداد زیادی را با شرایط بسیار بهتر انتقال داده.من با توجه به تمام مشکلات چطور میتوانم از طریق قانونی به شهرداری محل سکونتم انتقال بگیرم.

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
با اعلام موضوع و طرح شکایت در دیوان عدالت اداری میتوانید به حقتان برسید .