نوع طلاق خلع است؛ ازدواج صحیح می باشد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۲۸ #24785789

باسلام
من مدت سه سال منزل پدرم بودم و همسرم طلاقم نمیداد در این مدت با اقایی وارد رابطه شدم بعد از یکسال همسرم وکالت در طلاق داد و من طلاق گرفتم و مهرم و بخشیدم و نوع طلاقم خلع است بعد از عده با همون اقا ازدواج کردم الان قصد بارداری دارم ایا ازدواجم درسته و بچم حروم نیست
ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، در صورتی که رابطه شما و فرد مورد نظر در دوران قبل از طلاق بوده و این ارتباط منجر به نزدیکی شده است، مطابق شرع و ‌قانون ازدواج شما باطل و بنابراین فرزند دار شدن مصلحت نمی باشد؛ آرزوی عاقبت بخیری.

با توجه به توضیحات و اینکه نکاح بعد از عده بوده لذا ایرادی وجود ندارد

درود
شما اگر قبل از طلاق از همسر اول با مرد دیگری وارد رابطه شده اید و باردار شده اید بی شک رابطه مورد دارد
اگر دوست شما درجریان متاهل بودن شما بوده به هم حرمت ابدی پیداکردید و هر دو مستوجب مجازات زنا هستید.

اگر زمان باردار شدن شما بعد از ایام عده و عقد نکاح بوده است ، نطفه بچه شرعی است

با سلام و عرض ادب
چون بعد از عده اقدام به علقه روجیت با ایشان نموده اید و روابط زناشویی جز تمکین زوجه از همسرش محسوب میگردد شما نه تنها کار اشتباهی انجام نداده اید بلکه بچه ای هم که حاصل رابطه مشروعی متولد گردد حلال زاده میباشد

اگر پس از عده عقد انجام گرفته و رابطه مابین برقرار شده ،خیــــر ایرادی متصـــــور نیست.

اگر بعداز عده باشه بله درسته ولی رابطه قبلی شما زنا محسوب میشود