دیوان هم به علت مخالفت جهاد حکم رو به نفع بخشداری داده ایا حق داده شده قابل بازپس گیری هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۷ #24776079

در سال ۹۱ وراث یک زمین کشاورزی به مساحت حدودی ۹۰۰۰ متر اقدام به درخواست بازسازی دیوار گلی محصور زمین و همچنین تفکیک زمین بین وراث و انجام دیوارکشی از بخشداری ان منطقه نموده و بخشداری با دریافت مبلغی مجوز لازم را صادر کرده ولی پس از انجام تفکیک جهاد کشاورزی بنا به کافی نبودن متراژ زمین برای تفکیک اقدام به تخریب دیوار کرده.بعد از اعتراض مالکین بخشداری و جهاد کشاورزی به صورت لفظی با تفکیک موافقت کردند.ولی بعد از گذشت چند سال و در هنگام فروش قطعات تفکیک شده بخشداری مجوز دیوارها رو به رسمیت نمیشناسه و دیوان عدالت هم به علت مخالفت جهاد حکم رو به نفع بخشداری داده ایا حق داده شده قابل بازپس گیری هست؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مخالفت جهاد کشاورزی منوط بر ورود دیوان عدالت اداری میباشد و در صورتی که دیوان نیز مخالفت نماید میتوانید اعتراض دهید