همسرم میتونه نفقه فرزندانمو بگیرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۰۲ #24736152

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز،
من از سال ۹۵ در زندان بودم والان هم زندانی هستم بصورت رای باز، همسرم که سه سال پیش ازم طلاق گرفت دادخواست نفقه فرزندان که هر دو دختر هستند رو کرده از موقعی که زندان افتادم تا به الان هیچ درآمدی نداشتم و ندارم فقط حدودا یک سالی میشه که با زندان قرارداد بستم جایی مشغولم که ماهی ۱ میلیون و ششصد درآمدمه سوالم اینه که همسرم میتونه نفقه فرزندانمو بگیره واگه میتونه سالانه چقد هست.ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نخیر
نمی تواند نفقه گذشته فرزندانت را بگیرد
از تاریخ مطالبه باید نفقه پرداخت کنیدبا توجه به زندانی بودنت کارشناس یا دادکاه مبلغ مناسبی نفقه تعیین می کنند

باسلام:نفقه فرزندان با پدر است ،ومیزان آن را دادگاه ،ارجاع به کارشناس نفقه مشخص می کند ،درنفقه وضعیت مالی نفقه دهنده ،ومیزان هزینه کرد نفقه گیرنده ،همچنین وضعت اجتماعی انها مد نظر قرار می گیرد.

با درود اگر مطالبه کنند می‌بایست پرداخت گردد، میزان آن را کارشناس تعیین خواهد کرد

با سلام بله میتوانند با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری میزان آن مشخص میشود ‌.

با سلام
با توجه به وضعیت مالی واجتماعی شما اولا اینکه همسرتان میتواند چنین دادخواستی طرح نماید بله میتواند ثانیا درصورتیکه محکوم به پرداخت نفقه از ناحیه دادگاه شدید میتوانید دادخواست اعسار بدید تا بصورت اقساط نفقه پرداخت شود وبا توجه به وضعیت شما دادگاه اعسار شمارا میپذیرد

سلام. از تاریخ دادخواست نفقه فرزندان می تواند نفقع آنها را مطالبه نماید. و تعیین میزان نفقه به نظر کارشناس دادگستری بستگی دارد.

نفقه فرزندان با پدر خانواده است و ایشان می تواند مطالبه کند تعیین میزان آن هم با کارشناس دادگستری است