امکانش هست برای شهود و قسم دروغ و اجاره نامه صوری که تنظیم کردن کاری کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۴ #24698886

با سلام و خسته نباشید
همسرم خودش منو خونه پدرم بردن و بعد مدتی درخواست تمکین داده دادگاه و شهود اورده و قسم دروغ خوردن و همچنین اجاره نامه صوری تنظیم کرده بودن که تحقیق انجام گرفت و همشون ثابت شد الان تمکین رد شده ولی من چون یه دادخواست استرداد مال دارم در دادکاه که فعلا جلسه تشکیل نشده میترسم بازم شهود کذب بدن.آیا امکانش هست برای شهود و قسم دروغ و اجاره نامه صوری که تنظیم کردن جرم باشه و بتونم کاری کنم که دادگاه باهاشون برخورد قانونی انجام بده؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،امکان جرح شهود بدلیل شهادت کذب وجود دارد.ضمنا میتوانید علیه شهود تحت عنوان شهادت کذب شکایت کنید.

درود
اگر شهادت کذب را بتوانید ثابت کنید جرم است و مجازات دارد.

با سلام و ادب
برای شهادت کذب دادن میتوانید علیه شهود شکایت کنید.در جلسه بعدی هم شهادت آنها را جرح نمایید

درود بر شما، میتوانید در مورد شهادت کذب ایشان شکایتی مطرح نمایید، در مورد شهود در جلسه ی پیش رو نیز میتوانید اقدام به جرح شهود نمایید.

سلام، می توانید شهود ایشان را جرح نمایید.

با درود بله اگر بتوانید شهادت کذب داده اند میتوانید علیه آنها طرح شکایت نمایید

شهود در جلسه دعوای دیگر قابل جرح میباشند یعنی بفرمایید شرایط شهادت ادا کردن را ندارند.

سلام
از شهودی که شهادت آنها کذب بوده است و همینطور از کسی که به شهود کذب استناد کرده است تحت عنوان مباشرت و معاونت در جرم شهادت کذب می توانید شکایت کنید.