بنده اعتراض کنم یا نفقه رو باید پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۱ #24685632

با سلام
منزل مسکونی بنده مطعلق به پدر خانومم بود ابتدای سکونت بنده ساخت و سازی انجام دادم و تعمیراتی که هزینه زیادی برام داشت بعد از او با یه قرارداد دستی با امضای ۴ نفر مطلع ایشون امضا کردن که ۲ دانگ بمن مطعلق داره ۲دانگ برای دخترشون و وکالت به من داده بشه تا هر موقع که بخوام می‌تونم سکونت داشته باشم هرموقع هم بخوام از اونجا برم، اگه زنده باشن که هزینه ۲ دانگ رو بمن بدن اگه نباشنم که الان اختلاف داریم ۵ ماه هست، پدرشون اومدن درو شکوندن قرارداد رو همراه یه سری اقلام دیگه بردن ( شکایت کردم در مورد سرقت و موضوع تعمیرات اساسی خونه و درحال بررسی هست و قطعا محکوم خواهند شد) و ادعا میکنن بنده متصرف هستم بنده الزام به تمکین شکایت کردم زوجه هم نفقه شکایت کرده حالا تمکین بنده رد دادخواست شده چون زوجه گفتن خونه نداره! و قاضی فرمودند بگو نمیرم چرا بهونه میکنی! بمنم گفتن قولنامه بیار تا دیگه نتونه حرف بزنه،
نفقه زوجه هم رای به محکومیت بنده صادر شد هرچند ماهانه مبلغی واریز میشه به زوجه ولی الان محکوم به مبلغ زیادی شدم هر دو فرصت ۲۰ روزه برای اعتراض دارن
الان من اعتراض بزنم به تمکین ایا چون زوجه قولنامه بهونه کرده بنده باید حتما نفقه رو بریزم یا کلا نفقه هم مشکلش حل میشه؟
لازمه بگم که همون اول اختلاف بنده اظهارنامه فرستادم تا تمکین کنن و داخل پرونده ها هم هست
ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمان صدور رای قطعی نفقه منتظر باشید تا در صورت محکومیت پرداخت نفقه صورت گیرد از طرفی می توانید به رای تمکین اعتراض نمایید

درود
می توانید صبر کنید رای نفقه قطعی شود و همسرتان اجراییه بگیرد در این فرصت می توانید به رای تمکین اعتراض کنید.