آیا می توانم شکایت خسارت بابت کاهش ارزش سرقفلی ام داشته باشم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۲۲ #24637419

ضمن عرض سلام و خسته نباشید
بنده یک سرقفلی مغازه در بازاری را سال ۷۳ از آستان خریداری کردم. پول سرقفلی کامل واریز کردم و اجاره نامه ها را نیز تا امروز کامل پرداخت نمودم و مالک هم آستان می باشد و من صاحب سرقفلی محسوب می گردم . متاسفانه آستان پنج سالی است که اقدام به احداث یک بنای مذهبی در جلوی بازار کرده است ؛ به نحوی که معبر اصلی و خیابان روبروی بازار کاملا مسدود شده است و ابتدای بازار ما که قبلا متصل به خیابان بود حالا به کور سوی مبدل گشته است. نسبت به قبل تعداد مشتری ها که وارد می شوند به شدت کاهش چشمگیر یافته است. از بنگاه ها که قیمت گرفته ام متفق القول می گویند مغازه ات که ۱۳ میلیارد ارزشش بوده به خاطر این کار آستان الان بیشتر ۴ میلیارد دیگر نمی خرند. لازم به ذکر است که آستان برای این احداث ؛ یک سری از مغازه های ابتدای ورودیه بازار را که در بخش غیر مسقف بازار بود خریداری کرد و این بخش نیز حالا جزئی از این ساخت و ساز آستان شده است { واضح تر بگویم اگر دیده باشید قبل در ورودی بازار که وارد محیط مسقف می شویم ؛ معمولا ده دوازده دکان هستند که رویش سقف نیست ولی جز بازار محسوب می شود ؛ حتی کاشی کف اینان نیز با کاشی کف بازار یکسان است ؛ آستان این مغازه ها را خرید و تخریب کرد و جز ساخت مذهبی خودش قرار داد و به نحوی به مشاء بازار دست زد }
حالا سوال این است که مازاد تفاوت ارزش را می توانم با شکایت پس بگیرم ؟ همچنین این ۴ سال گذشته که به کسب و کار ما آسیب رسیده می توانم تفاضل اجاره بگیرم ؟
ممنون می شوم راهنمایی کنید. با تشکر

مشاوره حقوقی سرقفلی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اسناد و مدارک باید بررسی شود
در بررسی ابتدایی بنظر می رسد مطابق قاعده لاضرر امکان مطالبه خسارت داشته باشید.

سلام و عرض ادب
خیر ، نتیجه ای ندارد .

باسلام
خیر زیرا یکی ارکان ضرر مستقیم بودن ان است

اسناد و مدارک باید بررسی شود

باسلام مدارک باید ملاحظه وبررسی گردد

سلام .موضوع مطروحه نیازمند کارشناسی و بررسی دقیق محل و مدارک و مستندات می باشد .

سلام و درود

با طرح شکایت شما امکان از دست دادن سرقفلی مغازه اتان وجود دارد ، بهتر ست قبل از هر اقدامی با ارائه مستندات با یکی از مشاوران و وکلای بنیاد مشورت نمایید .