آیا میتوانم جلوی فروش اموالم را بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۳ #24628631

با سلام بنده در پرونده حقوقی به واسطه کارشکنی های قاضی مربوطه از قبیل اطاله دادرسی تامین دلیل به نفع طرف مقابل نادیده گرفتن اسناد متقن و معتبر و ...، محکوم گردیدم شاکی پس از چندین سال اموال مرا توقیف نمود و به مزایده گذاشته که مزایده دوم در حال برگزاری است ، من نیز در دادسرای انتظامی موارد فوق را مطرح نمودم و به نفع من کیفرخواست صادر گردیده اکنون آیا میتوانم به واسطه این موضوع جلوی فروش اموالم را بگیرم؟ با تشکر از شما و قضات عالی دادسرای انتظامی .

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جای نگرانی نیست اگر قاضی محکوم شود خسارت شما پرداخت می شود جهت توقف مزایده دوم درخواست اعاده دادرسی بدهید موفق باشید

با درود بله می‌توانید چنین تقاضایی را بنمایید، اگر مورد پذیرش قرار نگیرد، اگر مقام قضایی مسبب باشد از طریق بیت المال خسارات شما جبران خواهد شد و سپس به ایشان رجوع می‌گردد

در صورت احراز تخلف قاضی در دادسرای انتظامی قضات امکان درخواست تاخیر عملیات اجرایی وجود دارد .

درود
اگر تخلف قاضی در توقیف و مزایده تاثیر گذار بوده می توانید با اعاده دادرسی تقاضا توقیف عملیات اجرایی را داشته باشید

سلام
اگر تخلفات در دادسرای انتظامی قضات محرز گردیده است می توانید و تخلفات مزبور در تصمیم ها موثر بوده است می توانید اقدام کنید.