رفت دفترخانه به دخترش وکالت داد بعد طی یک قولنامه به دخترش فروخت؛ چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۶ #24575012

باسلام
من یک مغازه اجاره کردم که بعدا متوجه شدم مغازه مال پدر ایشانه و به جای پدر که در سند مالک هستن دختر امضا کرده من مشمول نصب کارتخوان هستم ولی دارایی مدارک مالک خواسته چون ایشون مالک نیستن همکاری نمیکنه وقتی که من فهمیدم رفت دفترخانه به دخترش وکالت داد بعد طی یک قولنامه به دخترش فروخت و وقت قولنامه رو قبل از قولنامه من قرار داد الان من چطور شکایت کنم اصلا همکاری نمیکنه

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دروود
جرمی واقع نشده است مالک صرفا ملک خود را به فرزندش انتقال داده ،شما مالک منافع هستین.

موضوع ارتباطی به شما پیدا نمی کند مالک مال خود را به فرزند خود واگذار نموده است

نمیتوانید شکایت کنید. صرفا از طریق مسالمت آمیز مشکل را حل کنید

درود
فروختن ملک توسط ایشان به دخترشان جرم نیست.

سلام
شما فقط مالک منافع هستید و ظاهرا اجاره ملک با هماهنگی مالک بوده است و قولنامه هرچند بعد از اجاره نامه شما تنظیم شده است و هیچ جرمی به وقوع نپیوسته است

شما حق ندارید بعنوان مستاجر به مالک شکایت کنید چرا ملک خود را به دخترت فروختی