چک بنده را به اجرا گذاشته اند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۵۸ #24516112

سلام
بنده سال نود شیش یک فقره چک دادم که لوازم منزل خریداری نمودم ولی فروشنده از تحویل اجناس خوداری کرده و چک بنده رانیز اجرا گذاشته

مشاوره حقوقی چک
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید دادخواست مطالبه اجناس را بدهید که دعوی تقابل باشد .

سلام
چنانچه از طریق اجرای ثبت اقدام کرده است می توانید دادخواست مستقل استرداد و تحویل اجناس و بدوا توقف عملیات اجرایی به دادگاه بدهید اگر از طریق دادگاه اقدام کرده اند دفاعیات خود را در خصوص عدم تحویل اجناس می توانید مستندا در همان دادگاه یا به موجب دادخواست جداگانه ای مطرح کنید.

دادخواست متقابل به عنوان دفاع برای تحویل مبیع مطرح نمایید.

سلام می توانید الزام ایشان به تحویل مبیع را نمایید

در این مورد شما میباستی دادخواست تقابل بدهید مبنی بر مطالببه اجناس به طرفیت فروشنده

با سلام
اصولا دارنده ی چک ،مالک آن محسوب و محق در وصول آن است.
اما چنانچه شما ادعایی در مورد اموال خریداری شده دارید میتوانید از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید.
از ظاهر سوال چنین برداشت میشود که چک صادر شده با شرط تحویل اموال نبوده.
موفق باشید

سلام، اصولا چک را باید پاس بکنید مگر این که اسناد کافی داشته باشید که در ازای چیزی چک کشیده اید که آن را در اختیار شما نگذاشته و در نتیجه برای دریافت آن وسائل دادخواست متقابل بدید