برایم ابلاغیه مهریه آمده، آیا میتوانم، اموالم را انتقال دهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۷ #24513377

سلام
امروز برای من از دفتر خانه نامه اومده که خانم درخواست مهریه کرده و گفته باید به اداره مربوط مراجعه کنید.

میخواستم بدونم این همون ابلاغیه مهریه هست یا نه؟
و توقیف اموال محسوب میشه؟
یا من میتونم چیزای که دارمو انتقال بدم؟
همچنین در اداره ثبت هیچ چیز به نام من نیست فقط سهام بورس دارم.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر زوجه از طریق اجرای ثبت کرده باشدو اقدام به توقیف اموال زوج را کرده باشد زوج نمیتواند اموال خود را منتقل نماید اما اگر از طریق دادگاه اقدام کرده باشد برای دریافت مهریه تا قبل صدور حکم قطعی برای پرداخت مهریه میتوانید اموال خود را منتقل نمایید و فرار از دین محسوب نمیشود چون ایشان از طریق دفتر خانه اقدام نموده اند درخواست ایشان از طریق اداره ثبت پیگیری خواهد شد

سلام و وقت بخیر
اگر همسرتون از طریق اجرای ثبت اقدام به مطالبه مهریه نموده اند، ثبت با استعلاماتی که میگیره از اداه ثبت اسناد و املاک و پلیس راهور و ... اموالی که به نام شما باشند توقیف می شود، لذا ممنوع المعامله برای انتقال هستید.اما اگر از طریق دادگاه اقدام کرده باشند طبق رای وحدت رویه فرودین ماه سال ۹۸ انتقال اموال تا قبل از صدور حکم قطعی بلامانع است و فرار از دین محسوب نمی شود.