من چگونه واحدم را تحویل و سند بنام خودم انتقال یابد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۴ #24501508

با سلام و قبولی طاعات و عبادات شما در ماه مبارک رمضان: بنده دو سال پیش یک واحد آپارتمان خریدم و مبایعه نامه بنام اینجانب تنظیم گردید و از کارت خودم کل مبلغ ثمن معامله را در بنگاه معاملاتی کارت کشیدم موقع تنظیم سند بنده دسترس نبودم به پسرم گفتم بنامش بزنه اینک بعد از گذشت دو سال مرا تهدید میکند فلان کار را نکنی از خونه میندازم بیرون سند بنام من است حال لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

" با سلام"
موضوع مبهم است
سند برای فردی تنظیم میشود که نماش در مبایعه نامه باشد
شفاف سازی با ارزیابی دقیق انجام میپذیرد

با سلام. طاعات شما هم قبول درگاه حق. دوست عزیز از اینکه به چه طریقی بدون اینکه مبایعه نامه ای مابین فروشنده و پسر شما منعقد شده باشه و فروشنده نیز قبولی خود را برای انتقال سند بنام شخصی غیر از متعاملین اعلام نموده مضافا اینکه شما نیز وکالتنامه ای جهت تنظیم سند به فرزندتان نداده اید بسی جای تعمل است. برای راهنمایی بیشتر نیازمند اطلاعات بیشتر میباشد.