به خاطر اطمینان کامل با وکالتی که دارم سند و به نام خودم بزنم یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۷ #24481114

سلام.قرارداد پرورش گوسفند با یکی داشتم ولی گوسفندارو فروخت و حالامیگفت پول ندارم طبق قراردادی که داشتیم محکومش کردیم و خواست که زندان بره با هم توافق کردیم که : ۸۰ تومان الان نقد بدهد و برای ۱۲۰ میلیون مابقی چک بدهد و سند ملک پدربزرگش را که همان ۱۲۰ تومان ارزش دارد وکالت کامل به من بدهد که این چنین هم شد. که اگر چک پاس نشد من ملک و بردارم.دو ماه دیگه تاریخ چک هستش.حالا سوال من این است که به خاطر اطمینان کامل با وکالتی که دارم سند و به نام خودم بزنم یا خیر؟ سوال دوم اینه که اگر پولو نداد من چه کاری میتونم بکنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضاهرا شما وقتی میتوانید از وکالت استفاده نمایید که چکها پاس نشود اگر این طور شد انتقال ملک به خود بلااشکال است

سلام. اگر توافق شما دقیقا همین که فرمودید باشد فعلا نمیتوانید ملک را به اسم خودتان بزنید، چون اعطا وکالت جنبه ضمانت دارد و فقط در صورتی که چک پاس نشد میتوانید این کار را انجام دهید.