اعتراض به مصاحبه آزمون استخدامی چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۷ #24357380

سلام من در سال ۹۲ ازمون نفت دادم قبول شدم و رتبه ۴شدم ولی تو مصاحبه نمره روانشناسی گفتن باید ۴۰ باشه به من ۳۸ دادن و گفتن رد شدی دو سال پیش دادخواست دادم دیوان عدالت و طرف دعوی رو منابع انسانی شرکت نفت گذاشتم و وزارت نفت و سازمان امور استخدامی همشون به جز منابع انسانی شرکت نفت گفتن ما طرف دعوی نیستیم و ارتباطی ندارد به ما و منابع انسانی شرکت نفت گفته نمره روانشناختی کم اورده و روند مصاحبه هم درست بوده و دیوان هم همین و دقیقا تو دادنامه نوشته و رای به من نداد حال میخوام اعتراض بزنم من خواسته ام اینه که روند مصاحبه درست نبوده ومن صحیح پاسخ دادم واینکه اصولا مصاحبه گر باید دو نفر به بالا باشند ولی فقط یه نفر خانم از من مصاحبه گرفته بود حال راهکار چیست!؟؟ چه جوری این مصاحبه و روندشو و اینکه صحیح انجام نشده روز یر سوال ببرم؟؟ در دادخواست بدوی تقاضای کارشناسی کردم ولی ارجاع ندادن به کارشناسی؟! چرا؟؟ مگه این حق من نیست که کارشناسی واسه روند مصاحبه پیگیر و نظریه بدهد روالش چه جوری هست؟؟ شهود هم دارم ایا شهود میتونن کمکی کنن

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قابل پیگیری می باشد ‌..

با درود قابل شکایت و پیگیری است

با عرض سلام و خسته نباسید خدمت شما دوست عزیز
آزمونی که نام بردید یکی از پر حاشیه ترین و پر اعتراض ترین آزمونهای برگزار شده سرکت نفت است
شما هم مانند صد ها نفر که خودشون رو محق میدونن قرار دارین که اعتراضتون به جایی نرسیده
شما به مرجع درستی برای اعتراض مراجعا کردین که متاسفانه قابل قبول نبوده
به نظر من تلاش برای این موضوع به ثمر نمیشینه
پیشنهاد میکنم بار دیگه تلاش کنین و شانستونو امتحان کنین