درخواست اجراییه دادم؛ تا اجرا بشه چقدر طول میکشد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۴۷ #24233361

سلام
امروز درخواست اجراییه برای خلع ید ملک رو دادم
حالا تا موقع که ملک رو تحویل من بده یعنی خلع ید کنم میخواستم بدونم تقریبا چقدر زمان میبره

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ظرف ده روز اگر تخلیه نکرد به اجرا مراجعه کنید.

سلام
از تاریخ ابلاغ اجرائیه ظرف ۱۰ روز باید اجرا کند

قانونا ده روز محکوم علیه فرصت دارد تا حکم را اجرا کند.‌بعد از گذشت این زمان پرونده اجرایی به واحد اجرای احکام ارسال می گردد و خلع ید را با دستور واحد اجرای احکام و توسط مامور کلانتری انجام می گیرد

ظرف مهلت ده روز از تاریخ صدور اجراییه اجرای حکم باید عملی شود

آنطور که فرمودین شما به تازگی صرفا درخواست صدور اجرایی را ارائه نموده اید این درخواست بایستی به شعبه مربوطه واصل و سپس اخطار اجرایی ساده و برای طرف شما ابلاغ گردد در این صورت ۱۰ روز به ایشان مهلت داده می‌شود تا نسبت به اجرای مفاد حکم اقدام نماید در صورت عدم اجرای مفاد رای‌ ، یک نسخه از اخطار اجرایی به شما ارائه تا از طریق دایره اجرای احکام حقوقی نسبت به اجرای آن اقدام بفرمایید که این پروسه حداقل چیزی بین یک تا دو ماه زمانبر خواهد بود

علی القاعده ۱۰ روز مهلت میدن حکم را اجرا کند

با سلام
از تاریخ ابلاغ اجرائیه محکوم عیله می بایست ظرف ۱۰ روز مفاد آن را اجرا نماید .