کتک خوردن از همسر رو چطور ثابت کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۳۰ #24225478

همسرم برای کوچکترین چیزها کتکم میزنه فحش میده، دیگه تحمل ندارم، فقط بخاطر بچه هام تا حالا ساختم باش، ولی دیگه نمیتونم یه راهی به من بگید لطفا که یه جوری بترسونمش حداقل از این کار دست بکشه، قبلا یه بار ترک کردم خونه رو رفتم قانونی دنبال کنم متاسفانه قانون هم پشت زنا نیست، چکار میتونم بکنم حداقل شرایط به نفعم شه خدای نکرده اگر دیگه نتونستم بسازم و طلاق بگیرم چون شنیدم سخته ثابت کنی که کار همسره، ایا بآ این کارش من میتونم بچه ها رو ازش بگیرم، ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه اثبات این موارد کاری دشوار است بهتر هر موقع اقدام به کام زدن کردن با ۱۱۰, تماس بگیرید تا گزارش تهیه کند و فورا شکایت کنید و پزشکی قانونی بروید

درود دوست عزیز
در زمان درگیری باشما و وقوع ضرب و شتم، سریعا با ۱۱۰ تماس بگیرید و درخواست تنظیم صورتجلسه نمایید.
اظهارات اطرافیان که در جریان اختلافات و برخوردها و مشاجرات شما هستند، در زمان تنظیم گزارش مامور استفاده کنید
درخواست معرفی به پزشکی قانونی بدهید.
اگر بچه های شما هم توان گفتن حادثه را دارند شهادت بچه ها نیز درنتیجه بی تاثیر نخواهد بود...
ضمنا قانون درخیلی از موارد کمک حال بانوان پرتلاش است لیکن باید حق خودرا مطالبه کنید

می توانید از طریق شاهدت شهود و مراجعه به پزشکی قانونی موضوع ضرب و شتم را اثبات نمایید

شما می توانید به پزشک قانونی مراعه کنید و نامه ای بگیرید بعد تقاضای طلاق بدهید فررندان زیر هفت سال حضانت و نگهداری به شما دادگاه می دهد

با استناد به شهادت شهود و مراجعه به پزشکی قانونی، شکایت خود را می توانید اثبات نمایید. ضمنا موضوع ضرب و جرح شما ارتباطی با حضانت و نگهداری اطفال ندارد.

درصورتی که آثارضرب وجرح دربدنت باشدمیتوانی بامراجعه به به پزشکی قانونی شکایت کنی

چنانچه علیه ضارب طرح شکایت کیفری کنید و مراتب ضرب وجرح توسط پزشگی قانونی تایید و توسط شما به اثبات برسه درصورت احراز بزه انتسابی در دادکاه قابلیت پیگرد و مجازات داره