نحوه فروش سه دانگ منزل و جلوگیری از ایجاد دردسر در آینده

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴ #24174681

با سلام، اینجانب تصمیم دارم سه دانگ از منزلم را را به نام شخصی کنم و وجهی را به عنوان فروش آن سه دانگ از ایشان دریافت کنم. در ضمن ایشان سه فرزند دارند. بنده چه مدارک قانونی می‌توانم از ایشان بگیرم که چنانچه در قید حیات نباشند فرزندانش به خاطر قدرالسهم خود برای من مزاحمت ایجاد نکنند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت تنظیم سند رسمی یا مبایعه نامه به صورت صحیح امکان مزاحمت به حداقل می رسد ولی در صورت ایجاد مزاحمت باید رفع آن را از دادگاه بخواهید.

با سلام
شما می توانید طی یک مبایعه نامه این کار را انجام دهید و تمام موارد مورد نظر خود را بعنوان شروط ضمن قرارداد درج نمایید . البته که رضایت طرف مقابل هم لازم هست

سلام با تنظیم مبایعنامه عادی یا رسمی با ذکر حدود اختیارات و ثمن‌ معامله و... و سپس انتقال را انجام دهید

با سلام
فروشنامه عادی یا رسمی تنظیم و سپس اقدام به انتقال سند نمایید. مال مشاع به دلیل اینکه مالک آن متعدد است محدودیت هایی دارد که اجتناب ناپذیر است .

با سلام
به هرحال ایجاد شراکت ممکن است اختلافاتی بین شرکا یا قائم مقام قانونی آن ها در پی داشته باشد و تضمین خاصی قابل اخذ نیست. در صورت عدم امکان تعامل و حل اختلاف نیز راه حل نهایی خاتمه شراکت خواهد بود.

باسلام، شما می‌توانید با حضور در یکی از دفاتر اسناد رسمی نسبت به انتقال سهم‌ دانگ و دریافت سند مالکیت اقدام کنید و نوع ثمن معامله و نحوه پرداخت را نیز کرده که دیگر مشکلی برایتان ایجاد نشود.