نحوه پرداخت مهریه به زوجه قبل از طلاق و بدون همکاری او

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۲ #24162705

سلام، زوج هستم. می‌خوام مهریه همسرم رو بدون طلاق بدم ولی قبول نمی‌کنه. اول اینکه باید کجا مراجعه کنم؟ ثانیا وقتی خودش همکاری نمی‌کنه، می‌تونم به تعداد سکه پول به حسابش واریز کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تعهد شما سکه است لذا ابتدا طی اظهارنامه ای ، ایشان را از قصد خود بابت تحویل سکه ها و زمان و مکان آن مطلع و مهلتی بابت مراجعه ایشان تعیین نمایید ، اگر مراجعه ننمودند از طریق مراجعه به دادگستری و سپردن آن ها به صندوق دادگستری اقدام نمایید .

با سلام
سکه را به نرخ روز اقدام، محاسبه و مبلغ را به صندوق دادگستری واریز و با ارسال اظهارنامه ای خطاب به ایشان این موضوع را اعلام و وی را به اخذ وجه از صندوق مذکور ارشاد نمایید.

با سلام و تحیات وافره

بایستی باستحضار برساند ، طروق متفاوتی برای پرداخت وجود دارد من جمله حساب سپرده دادگستری ، پیشنهاد می گردد شما اقدام کنید مهریه زوجه اگر سکه است ، مهریه را آماده کنید و نزد خویش نگهدارید تا در صورت مطالبه آن توسط زوجه در روزهای آتی با تورم بعدی روبه رو نشوید.

موفق و موید باشید .

سلام نرخ سکه را محاسبه و به صندوق دادگستری بسپارید

باسلام باتنظیم وارسال اظهارنامه ای برای ایشون مبلغ رابه حساب سپرده دادگستری واریزکنید .