از سایت باید شکایت کنم یا اشخاصی که وجه پرداخت کردم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۷ #24112225

با سلام و خسته نباشید
بنده مبلغ بسیار زیادی در حدود یک میلیاڕد و دویست تو دو سایت باختم میتونم شکایت کنم الان دو تا سکته زدم زندگیم نابود شده چون هم کارت به کارت کردم م درگاه بانکی از سایت باید شکایت کنم یا اشخاصی که وجه پرداخت کردم ضمنا مدیران این سایت ها ترکیه هستن ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه سایت ها در ایران مرکزی ندارند لذا موضوع قابل پیگیری نخواهد بود

با سلام ، درگاه های بانکی سایت های شرط بندی معمولا اجاره ای هستند و ساکن ایران هستند، منتها عمومتا این حساب ها متعلق به کارتن خواب ها و بی خانمان ها می باشد، شما تنها راهتان این است که از طریق اطلاعات درگاه از صاحب حساب شکایت کنید ولی خب طبق شگرد این گروه الان پول شما به ترکیه انتقال داده شده است.

درود
اگر واریزی ها از طریق کارت به کارت برای کارت های بانکی داخلی بوده ، به استناد رسید ها و فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه تا اجرای کامل حکم را مطرح نمایید .

با درود اگر شماره حساب مشخص باشد یا اشخاص معین باشند میتوانید پیگیری نمائید

اگر مشخصات افرادی که به حسابشان پرداخت صورت گرفته را در اختیار دارید میتوانید با استناد به پرینت حساب خود دعوی استرداد وجه را مطرح نمایید .

سلام بعلت وجود سرور های سایت های شرط بندی در خارج از ایران قابل پیگیری نیست و شما صرفا می تونید به پلیس فتا شکایت کنید که احتمال نتیجه در این موارد ضعیفه

درود بر شما، چنانچه وجوه مذکور را به حساب شرکت واریز کرده و شرکت نیز ایرانی نباشد نباشد، متاسفانه راهی برای بازگشت مبالغ وجود ندارد.