آیا نیاز است که دادخواستی تنظیم گردد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۲ #24078210

با سلام و احترام
بنده یک سال پیش به طور توافقی از همسرم جدا شدم.چند ماه بعد از طلاق، اختلافی بین ما، در رابطه با حکم دادگاه بوجود آمده است به طوری که برداشت زوج و زوجه از حکم دادگاه متفاوت است.برای رفع این اختلاف چه اقدامی و کجا باید انجام گیرد؟
یکی از زوج یا زوجه اقدام کند کافی است یا هردو باید اقدام کنند؟

مشاوره حقوقی طلاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام هر یک از زوجین می تواند با ارسال لایحه ایی خواستار رفع ابهام گردد

سلام شمابرای انجام این مورد لایحه ایی را تقدیم شعبه کنید

با درود لایحه ارسال دارید

با سلام
برای حل این اختلاف میتوانید ( احدی از زوجین ) از طریق تنظیم لایحه ای به شعبه صادر کننده رای اقدام نمایید

سلام می توانید تقاضای رفع ابهام از قاضی مربوطه نمایید
موفق باشید

میتوانید با ارائه لایحه ای درخواست خود را از دادگاه مطرح نمایید .

با سلام
اگر حکم قطعی شده و شما بر مبنای حکم قطعی از هم طلاق گرفته اید .دیگر نمیتوان روی رای اعتراض زد