برای تجدید نظر خواهی چگونه رای صادر میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۲ #24047554

سلام
بنده به رای دادگاه اعتراض زدم پرونده من از آستارا به تجدیدنظر استان رشت منتقل شده.
خواستم بدونم واحد تجدید نظر خواهی یک قسمته؟
یا مثلا اونجا تعیین شعبه میشه؟
من میخوام بدونم فقط پرونده ی من کجا میره؟
اینو باید از کجا بپرسم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرونده بعد از طرح تجدیدنظر خواهی به دادگاه تجدیدنظر ارسال ومجدد تعیین شعبه خواهد شد ودر صورتیکه در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشید از طریق پیامک و درج در سامانه میتوانید پیگیری نمایید که پرونده به کدام شعبه ارجاع شده است

با سلام
تجدیدنظرخواهی شعبات متعددی دارد که پس از تعیین شعبه از طریق سامانه ثنا به شما اطلاع رسانی می شود.

باسلام اصولا دادگاه تجدید نظر در مرکز استان تشکیل می گردد و شما با مراجعه به آنجا می توانید با ارائهشماره ۱۶ رقمی پرونده خویش شعبه آن را رعایت نمایید

سلام
شعب دادگاه تجدیدنظر استان متعدد اند و پرونده شما جهت رسیدگی به یکی از آن شعب ارجاع می شوند اگر سامانه ثنا دارید از آن طریق می توانید روند پرونده را مشاهده کنید.

سلام.شعب تجدید نظر متعدد هستند و به محض ورود هر پرونده به شعبه برایتان پیامک ارسال خواهد شد.