آیا اگر در محیط کارش تحقیر شود و این مورد موجب تخریب در اعصاب و روان کارگر شود؛ امکان پیگرد قانونی هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۰۷ #24044320

آیا اگر یک کارگری داخل کارخونه بخاطر جابجایی در نوع و محیط کارش تحقیر شود و این مورد موجب تخریب در اعصاب و روان کارگر شود و ان پس کارگر نتواند مشکل روانی خود را به حالت عادی برگرداند آیا کارگر میتواند درخواست عسر و حرج نماید البته با دلیل و مدارک کتبی؟ اگر وکلای محترم محبت بفرمایند جواب بنده را بدهند خیلی متشکرم .

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در صورت اثبات بله ممکن است.

درود بر شما، هرچند انتساب این مساله به محیط کار بسیار دشوار است، لکن به هر نحو چنانچه اثبات شود، دیه قابل مطالبه خواهد بود.

سلام
صدمات روانی اگر ثابت شود می تواند مشمول دیه و خسارات قرار گیرد.