چطور مجازات را تبدیل کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #24040973

زندان جرایم رایانه ای که کلاه بردار نباشی و از حسابت سو استفاده شده باشه و تعزیر درجه هشت هم باشه اگه قطعی رو چگونه میشه بعد تجدید نظر تبدیل یا تعلیق کرد یا یه جوری تبدیلش کرد به چیزی غیر از زندان ضمن این که طرف سابقه نداشته باشه و همکاری لازم رو داشته باشه چطوریه و در لایحه تجدید نظر هم حکم تبرئه از یک قاضی در همون موضوع و نامه کتبی شهادت یکی از شکات که رضایت داده چقدر میتونه موثر باشه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اینکه اوضاع و احوال پرونده مبهم است ولی به نظر میرسد با کلیات گفته پرونده میتواند جهات تخفیفات جدی به نفع متهم داشته باشد. ولی به طور کلی مجازات های درجه هفت و هشت در روالهای دستگاه قضایی معمولا به مجازاتهای جایگزین حبس تبدیل میشود که بیشتر مالی و گاهی موارد عام المنفعه را نیز شامل میشود. ضمن اینکه رضایت شکات میتواند بر حسب شرایط تا تبرئه کامل متهم نیز پیش رود. به هر حال تصمیم گیرنده تمام و کمال در خصوص نوع و میزان مجازات صرفا دادگاه رسیدگی کننده می باشد.

با سلام
همه این مواردی که فرمودید از عوامل مخففه جرم و کاهش مجازات می باشد. در نهایت درخواست تبدیل مجازات حبس به جزای نقدی را بدهید. همچنین می توانید درخواست تعلیق مجازات را نیز بنمایید...