میتونم درخواست نفقه بدم تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۵ #24024057

سلام
۱۸ ساله ازدواج کردم ۶ سال همسرم اعتیاد به مواد مخدر داره و بر خلاف میل و خواست من در خانه مصرف میکنه چند روز پیش بخاطر اینکه مانع مصرفش در منزل شدم دعوامون شد و مورد ضرب شتم قرار گرفتم و مجبور به ترک منزل شدم.
و اینکه بابت مصرف مواد در منزل میشه شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بهتر است به خانه برگردید و فعلا تمکین نمایید
دادخواست مطالبه مهریه و نفقه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دهید
در خصوص ضرب و شتم ایشان شکایت نمایید

در خصوص مطالبه نفقه میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید.و بابت مصرف مواد در منزل نیز در موقع مصرف با ۱۱۰ تماس و گزارش دهید.

سلام.بله میتوانید شکایت کنید و بابت نفقه هم اقدام فرمایید.و بعد از هر بار ضرب و جرح به پزشکی قانونی مراجعه کنید.

امکان شکایت از همسرتان به واسطه استعمال مواد در منزل از طریق قضایی یا گزارش به ۱۱۰ وجود دارد . همچنین در مورد مطالبه نفقه نیز میتوانید از طریق حقوقی و کیفری اقدام نمایید .