اگر زوج به جرم تهدید فحاشی و تخریب محکوم بشه، آیا الزام به تمکینش قبول می شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۰ #24005436

اگر زوج به جرم تهدید تخریب و فحاشی به ۲۵ ضربه شلاق و دو ملیون پانصد تومان توسط زوحه محکوم گردد و بعد زوج دادخواست الزام به تمکین به زوجه بدهد

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این خصوص اگر زوجه اثبات کند که زندگی مشترک با زوج برای وی مستلزم خوف بدنی و جانی و...است .تمکین رد خواهد شد.

سلام . زن میتواند ادعا کند امنیت ندارد در منزل او .و تمکین رد میشود

اصولا طبق رویه اکثر دادگاههای خانواده قضات الزام به تمکین را رد می‌کنند.

الزام به تمکین را رد میکنند

با سلام. با توجه به خطر جانی که زوجه دارد، معمولا قضات الزام به تمکین را رد می‌کنند.

اصولا تمکین رد می شود.