مطالبه مبلغ ماهیانه از فرد مقصر در دادگاه به غیر از دیه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۶۹ #23867

با عرض سلام و روز بخیر خدمت شما.لطفا بنده رو راهنمایی کنید.
عرضم به خدمت شما که من اوایل خرداد ماه تصادف کردم.من موتور سواربودم و وانت پیکان طرف مقابل که در نهایت وانت پیکان مقصر شناخته شد.بعد اون حالا من بیمارستان رفتم و عمل جراحی و بعد از یک مدت آمدم خونه.در ضمن ناحیه آسیب دیدگی من خوردشدگی نی بزرگ و نی کوچک پای چپ هست.اما بعد از چند تماس تلفنی اون آقا با ما توی حرفاش میخواست به ما بگه من یک کارگر ساده توی یک شرکت هستم.این شرح کامل موضوع.
سوال 4: ایا در روز دادگاه من میتوانم به قاضی بگویم تا زمانی که کامل پام خوب بشه نمیتوانم سرکار بروم و از مقصر ماهیانه مبلغی در یافت کنم؟مثلا حقوق یک کارمند ساده حداقل ماهیانه 1 میلیون تومن هستش؟ایا این مبلغو من میتونم بعنوان شاکی مطرح کنم؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شما فقط میتوانید دیه ی وارد شده و هزینه های مربوط به درمان را از ایشان مطالبه کنید لذا در صورتیکه نان آور خانه باشید میتوانید درخواست خود را در دادگاه اعلام کنید به احتمال زیاد پذیرفته خواهد شد و دادگاه مبلغی را به عنوان هزینه های زندگی تا زمانیکه بهبود حاصل شود تعیین خواهد کرد ولی مبلغ آن را نمیتوانید تعیین نمایید.در نهایت به نظر قاضی بستگی خواهد داشت.

موید باشید