در صورت عدم ارائه مدرک تحصیلی توسط دانشگاه دانشجو میتواند اقدامی کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۵۹ #23812

با سلام در دانشگاهی تحصیل می کردم که قرار بود بعد از دوسال فارغ التحصیل شویم . تعداد زیادی واحد درسی گذراندم. 89 واحد. حالا گفته اند باید 8 واحد دیگربگذرانی. در رشته کارشناسی ارشد قبول شده ام و اگر لیسانس ندهند نمیتونم ثبت نام کنم. زحمت زیادی برای قبولی کشیدم.
رشته من کارشناسی ناپیوسته است و باید 72 واحد می خواندم ولی لیسانس با فوق دیپلم نامرتبط بود به همین دلیل واحدهای اضافی به ما
دادند.
در طول تحصیل همیشه معدلم بالای هفده بود اما هیچوقت بیشتر از 20 واحد ندادند امکان تطبیق واحدها را نداشتیم خلاصه برنامه درسی مثل مدارس بود.
الان چگونه می توانم حق خودم را از این دانشگاه بگیرم؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این خصوص نمیتوانید اقدامی نمائید به دلیل اینکه این مورد به قوانین و آئین نامه دانشگاه مربوط خواهد شد و باید در راستای آن اقدام نمائید.

موید باشید