با دزدیدن گوشی سوءاستفاده از اطلاعات ایمیل و عکس های بنده شده، چگونه بیگناهی خود را اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۱ #23811387

سلام
حدود ۵ ماه پیش گوشی بنده توسط یک دزد موتوری زده شد و بنده سریعا به یکی از آشنایان خود که در پلیس فتای زنجان بودند اطلاع دادم تا موضوع را پیگیری کنند و شخص را ردیابی کنند و اطلاعات سیم کارت و imei گوشی خود را به آشنای خود دادم تا ایشان پیگیر این موضوع باشند.. تمامی اطلاعات عکس و ایمیل و همراه بانک بنده داخل گوشی بوده است. بنده سریعا اقدام کردم و حساب های بانکی خود را مسدود کردم ولی رمز ایمیل هام و اکانت گوگل و تمامی اطلاعاتم عوض شده بود ... حتی تلگرام و اینستاگرام بنده هم هک شده بود و اطلاعات و شماره تلگرام و اینستاگرام تغییر کرده بود که امکان بازیابی برای من رو نداشت و متاسفانه هیچ گونه ردیابی از گوشی بنده در اون مدت نشد و هر روز پیگیری میکردم . فقط به نزدیکانم اطلاع دادم که گوشی بنده سرقت شده و به اینستاگرام و تلگرام خود دسترسی ندارم تا سو استفاده مالی از نزدیکانم نشود . بعد از ۱ هفته از طرف دیجی کالا به خانه ما تماس گرفته شد و گفتند که سفارش شما ثبت شده و در حال آماده سازی برای ارسال است . و من پرسیدم چه سفارشی و من هیچ سفارشی از دیجی کالا ندادم . و گفتند که ۳ روز پیش دو گوشی خریداری کردید کالا در حال آماده سازی و ارسال است . من هم گفتم که خریدی نکردم و هر سفارشی که به نام من بوده را لغو کنید... که گفتند دیگر امکان پذیر نیست و احراز هویت کردید و امکان لغو توی این مرحله وجود نداره ... درحالی که من اصلا سفارشی نداده بودم و این قضیه کاملا منو ترسونده بود چون من اصلا دسترسی به اکانت دیجی کالا نداشتم و من چندین بار به کارشناسان دیجی کالا تماس گرفتم و گفتم که خریدی انجام ندادم و هردفعه به بنده گفتند که امکان لغو کالا وجود نداره چون به منطقه پستی شهر شما اومده ... سعی کردم وارد اکانت دیجی کالا خود بشم که دیدم اکانت دیجی کالای بنده هم رمزش عوض شده و همه چی سرم خراب شد و متوجه شدم که از گوشی من و اکانت دیجی کالای من خرید زده شده و من هم که واقعا نمیدانستم چه کنم فقط گفتم با رسیدن کالا هم آنرا نخواهم گرفت و بعد از ان هیچ پیگیری و حتی زنگی به من از سمت دیجی کالا زده نشد و گوشی بنده هم هنوز هم ردیابی نشده و اصلا روشن نشده ولی دلیل ایجاد پرسش بنده از این جانب بود که دو روز پیش برای بنده ابلاغیه در سامانه ثنا اومد و درخواست حضور در دادستانی جرایم رایانه ای به دلیل شکایت شخصی مبنی بر مبلغ ۲۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان شد و من نمیدانم واقعا به چه دلیل ممکن است باشد تا اینکه متوجه شدم دقیقا همان مبلغی است که از اکانت بنده گوشی خریداری شده بود و من نمیدانم چگونه از خودم دفاع کنم چون واقعا قضیه برای من خیلی پیچیده است و چگونه اثبات کنم که من هیچ درگیری در این ماجرا نداشتم لطفا کمکم کنید ... که شرایط خیلی بدی هست

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متن سوالتان مشکل دارد و خوانده نمیشود.