تهدید به شکایت کیفری میکند؛ چه اقدامی بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۵ #23748397

سلام وقت بخیر من مبلغ ۲۰۰ میلیون از کسی گرفتم بابتش یه چک ۲۵۰ میلیونی بهشون دادم ایشون گفتن از کسی گرفتن و اگر پول آماده نیست باید سود بیشتری بدید ۱۲۰ میلیون از پول واریز کردم ایشون گفتن یه چک ۲۰۰ تومنی بدید من چک قبلی برگردونم من چک دادم ولی ایشون چک نیاوردن و بعد از چند روز گفتن گم شده . الان روی چک ۲۰۰ تومن من برگشت زدن و تهدید که شکایت کیفری میکنن و حکم جلب میگیرن.

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگر روی خود چک قید شده که بابت تضمین طلب هست یا قراردادی مبنی بر این مراودات مالی دارید می تونید چک را ازشون تحویل بگیرید و اقامه دعوا کنید