برای نفقه اقدام کرده، اگر من نرم به ضررم هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۸ #23727217

سلام،همسرم ترک منزل کرده و حالا برای نفقه اقدام کرده،فردا نوبت دادگاه هست،اگر من نرم به ضررم هست؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم حضور و عدم دفاع ،ممکن است اظهارات شاکی محمول بر صحت تلقی و حکم به ضرر شما صادر شود.

سلام
اگر شما در جلسه دادگاه شرکت نکنید و از خود دفاع نکنید ممکن است دادگاه عدم حضور شما را دلیل بر صحت ادعای همسرتان تلقی نمایند و به پرداخت نفقه محکوم کنند
بنابرین اگر مدعی هستید به همسرتان نفقه تعلق نمی گیرد باید دفاعیات خود را مطرح کنید

توصیه می شود حضور داشته باشید
ضمنا در صورت ترک منزل به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

با سلام
در صورت عدم حضور شما و عدم دفاع از خود ، دادگاه حکم را بر علیه شما صادر خواهد نمود که به احتمال زیاد تغییر حکم در تجدید نظر برای شما مشکل باشد ( در صورت عدم ادله کافی ) پس بهتر است در جلسه حاضر و از خود دفاع نمایید .
موفق باشید