من یک منزل و یک خودرو دارم همسرم می تواند بابت مهریه توقیف کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۲ #23726254

همسرم مهریه اش را اجرا گذاشته یک پراید مدل ۹۰ دارم و یک خانه ۱۰۰ متری ۱۵ سال ساخت دارم چقدر احتمال دارد که دادگاه خانه ام را در شان نداند و بابت مهریه توقیف کند من کارمند هستم و این خانه را پدرم برایم خریده و هیچ اموال دیگری ندارم.

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
خودرو را مکیتوانند توقیف نمایند.
ملک در شان زندگی بستگی به فاکتورهای متعدد دارد یکی از آنها متراژ و دیگری محل آن و ارزش آن که این به تشخیص دادگاه است .

سلام خودرو توقیف می شود و به مزایده می رود ولی منزل مستثنیات دین است .

با سلام ووقت بخیر
خودروی شما قابل توقیف می باشد ولی یک ملک جز مستثنیات دین می باشد و قابل توقیف نیست .