گرفتن مهریه ۱۴ سکه ای بدون طلاق چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۴ #23602607

با سلام
خانمی ۳۳ ساله هستم با دو فرزند ۱۱ و ۵ ساله و حدودا ۲ سال است که طلاق گرفتم.
امسال با آقایی آشنا شدم که خودش را بازنشسته و طراح طلا با حقوق ۱۰ میلیون تومان و با حقوق جانبازی و دارای چند خونه معرفی کرد و وعده داد که در محضر ازدواج یک خونه بنامم بزنه.
در تاریخ ۲۷/۰۶/۱۳۹۹ قرار گزاشتیم داخل محضر که عقد کنیم ولی ایشان در آنجا گفت صیغه کنیم که ارزانتر است پول عقد دایم همراهم نیست که من گفتم اگر مشکلت پول عقد هست من میدم و ایشان قبول کرد و گفت سریع بهت پسش میدم که هنوز نداده. (مهریه ۱۴ سکه است و در قباله وکالت طلاق با من است و قید شد که سرپرستی بچه هامو برعهده بگیره و تو خونش راه بده و قبول کرد و امضا کرد). بعد عقد رفتیم خانه(خیابان ---------- جنوبی) که کل اون ساختمان برای برادرش هست و بجای خانه مرا به اتاقک تقریبا ۹ متری بالای پشت بام برد و گفت خانه ها دست مستاجره و ۱۵ میلیون کم دارم که بلندش کنم. اگر پول جور شه ۱۵ روزه مستاجر بلند میشه که من باز گفتم مشکلی نیست من پس انداز دارم میدم بلندش کن که بریم خونمون. منم همون هفته اول بچه هارو فرستادم خونه پدرشون تا خانه رو مستاجر خالی کنه. (تمام هزینه هایی که از من میگرفت را نقدی میگرفت و نگذاشت کارت به کارت کنم یا بریزم به حسابش). ۱۵ روز گذشت و خبری نشد و پول رو هم خرج کرد رفت و گفت بدهکار بودم. توی این مدت هیچ خرجی به من نداده و از پس اندازم خرج خانه کردم تا پس اندازم ته کشید و رفتم دوباره سرکار . که بعد دوماه اجازه نامه کار را هم امضا کرد. توی این مدت کم کم به من گفته که بهت دروغ زیاد گفتم و منو ببخش ولی خونه ها رو راست گفتم به من تا الان هیچ مدرک معتبری دال براینکه خانه داره یا حقوق داره و غیره نشون نداده یا مدارک قولنامه مستاجر ماله چندین سال قبله. تا الان چند بار هم تهدیدم کرده که میره ازم به جرم عدم تمکین شکایت میکنه که منم بهش گفتم اگر من کار نکنم از کجا بیاریم بخوریم و خیلی راحت گفت تو زن زندگی نیستی بیا بریم توافقی طلاقت بدم. (به امید اینکه صاحب سرپناه از خودم بشم با این آقا ازدواج کردم ولی الان نه تنها سرپناه ندارم بلکه الان چندماهه بچه هامو ندیدم و تمام پس اندازم هم خرج شده و بیشتر درآمد الانم هم خرج میکنه). آیا میتونم براحتی مهریمو ازش بگیرم یا باید ماه ها دنبال مهریه دوندگی کنم و آخر سر با طلاق توافقی مهریه را ببخشم.
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در مطالبه مهریه مشکلی ندارید ولی یقینا ایشان دادخواست اعسار می دهد و مهریه سما تقسیط می گردد.در مورد مبالغی که به ایشان دادید ظاهرا ایشان طوری عمل کردند که مدارکی در دست شما نباشد و همه ی مبالغ را نقدا از شما دریافت نمودند البته در صورت داشتن شهود امکان مطالبه وجود دارد .

درود
میتوانید با مراجعه به دفتر ازدواج و صدور اجراییه به اداره ثبت مراجعه و در صورت داشتن اموال ، اموال ایشان را توقیف نمایید در غیر اینصورت با ارجاع پرونده به دادگاه و در نهایت پذیرش اعسار و تقسیط ، مهریه به صورت قسطی پرداخت خواهد شد .

مطمئنا مهریه شما قسط الشهور است ولی می توانی طبق توافق خودتان اقساطی دریافت کنید
مگر اینکه در مهریه به چنین موضوعی اشاره نرفته باشد که بنده بعید می دانم
در ضمت به شرط ضمن عقد خود نکاه کنید اگر اختیار بذل مدت بشما داده بشود می توانی ضمن دریافت مهریه اقساطی خود را مطعلقه کنی

مهریه قابل مطالبه هست و در صورت عدم‌توانایی زوج تقسیط می شود برای اثبات دیگر ادعاهای خود باید دلیل داشته باشید

با سلام
با توضیحات شما ایشان نمی توانند مهریه را یکجا پرداخت کنند.پس تقسیط خواهد شد.مراحل دادرسی را باید طی کنید.برای دیگر مطالبات،اثبات با شماست،و قابل مطالبه هست.

مهریه قابل مطالبه است لیکن نیاز به پیگیری دارد و اگر زوج مالی نداشته باشد بسیار وقت گیر ،

سلام، مهریه قابل مطالبه است لیکن نیازمند شناسایی مال از ایشان جهت توقیف می باشد. در غیر این صورت با اعسار ایشان قسط بندی خواهد شد