تعهد معتبر از همسر چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۰۲ #23586122

تعهد به زندگی برای کتک زدن زن از شوهر چگونه صورت میگیرد

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و تعهدنامه محضری از شوهر اخذ نمایید

با سلام
بهتر است در دفاتر استاد رسمی تنظیم گردد و ضمانت اجرای تخلف از ان تعهد هم میتوانید معین نمایید

سلام
شوهر می تواند این تعهد را در سند عادی با امضاء شهود در دفترخانه اسناد رسمی یا در دادگاه بدهید در هر صورت معتبر است.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری

با سلام اینگونه تعهدات فقط جنبه اخلاقی دارد و بهتر است در دفاتر اسناد رسمی اخذ شود.

با سلام و احترام بهترین راه حل مناسب حضور همسرتان در یکی از دفاتر اسناد رسمی و نوع تعهد بستگی به خواسته شما و توافق و رضایت همسرتان می باشد بصورت اقرار محضری هم میسر می باشد

سلام سوال شما شفاف نمیباشد جهت اخذ تعهد به دفاتر اسناد رسمی مراجعه نمایید البته ضمانت اجرای ان میتواند اقرار به ضرب و جرح از ناحیه همسر شما باشد که در صورت طلاق یا شکایت کیفری بتوانید از ان استفاده کنید