چون دارای حق سکونت در سند ازدواج هست بنده نمیتوانم نسبت به عدم تمکین ایشان اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۸ #23572556

سلام . خسته نباشید . خدمت وکلای محترم . همسر بنده دارای حق سکونت در سند ازدواج میباشد و الان نزدیک به یکماه هست که ترک منزل مشترک نموده و مهریه و نفقه خود را نیز به اجرا گذاشته و ادعا میکند که چون دارای حق سکونت در سند ازدواج هست بنده نمیتوانم نسبت به عدم تمکین ایشان اقدام کنم. من باب اطلاع خدمتتان عرض شود که منزل مشترکمان در شهر زادگاه و محل اشتغال زوجه و نزدیک به منزل پدری ایشان میباشد. از شما وکلای عزیز خواستارم که راهنماییم کنید که چه اقدامی باید انجام دهم
ممنون از زحمات بیکران شما عزیزان .

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
دادخواست الزام به تمکین به طرفیت زوجه مطرح کنید

"با سلام"
دادخواست الزام به تمکین اقامه نمایید

با سلام
طبق قانون شما بایستی دادخواست تمکین بر علیه همسر خویش نمایید و منتظر بمانید که جواب ایشان برای بازگشت و تمکین چیست ؟ هر چند شما در متن دادخواست اشاره به مسکنی که برای زوجه تدارک دیده اید را نیز بیان نمایید.