آیا با نوشتن نامه دوم نامه اول باطل میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۹ #23535078

سلام از طرف پدربزرگ مادری بنده یه زمینی به ۴ دختر ایشون رسیده و زمین قرار شد که فعلا ۲ قسمت بشه و دو خواهر بزرگتر یک سمت از زمین و به دو خواهر کوچکتر سمت دیگر زمین برسد مادر من دختر دوم به حساب میان سال ۹۶ خواهر کوچکتر یا خوهر چهارم توافقنامه ای آوردن که زمین به دو قسمت تقسیم بشه و سمت رودخانه برای دو خواهر کوچکتر باشه و سمت همسایه برای دو خواهر بزرگتر که به امضا رسید بعد در سال ۹۸ خواهر چهارم که نامه دست خودش بود گفت اون نامه رو از بین ببریم و یه نامه جدید نوشته بشه که ما اینبار سمت همسایه رو میخوایم و سمت رودخانه مال شما و به اصرار و دعوا خواستار شد که نامه جدید نوشته بشه و با درخواست بزرگترها برای اتمام بحث نامه دوم به امضا رسید و خواهر کوچکتر سریع دیوار کشیدن وسط باغ که زمینشون جدا بشه و سمت خودشونو گرفتن و مادر بنده و خاله بزرگم هیچ دخالتی در دیوار کشیدن نداشتن و خاله کوچکتر برای اینکه سهم خودش و خواهر سوم جدا بشه این دیوارو تو زمین خودشون کشیدن نامه دوم هم در حضور شاهدین بود مادر بنده و خاله بزرگترم سمت رودخانه که در نامه دوم بهشون رسیده بود زراعت کردن و از محصول سمت خودشون برداشت کردن حالا نامه دوم در فرودین ۹۸ نوشته شد و حالا خواهر چهارم و سوم بعد از آوردن چندین مشتری وقتی دیدن سمت رودخانه رو بهتر میخرن و اونموقع متوجهش نبودن نامه دوم رو مفقود کردن که البته شاهدین حاضرن و رفتن شکایت کردن و تهمت دزدی به مادر و خاله بزرگترم زدن و میگن طبق نامه اول زمین مال ما بوده و شما محصولاتشو برداشت کردید در حالی که ما فقط سمت رودخانه رو برداشت کردیم و سمت همسایه که اینها دیوار کرده بودند اصلا دست نزدیم و هنوز هم محصول درختا سر جاشون هستن خاله کوچکتر منکر نامه دوم شدن و تاریخ نامه اولو تغییر دادن و گذاشتن تیر ۹۸ درحالی که تو این تاریخ مادر بنده با ایشون قهر بودند و حدود یکسال میشه که ایشون رو ندیدن و میگن که حالا سمت رودخانه برای ایشونه و ما زمین ایشونو تصرف کردیم میخواستم بدونم آیا ایشون حق تهمت زدن دارن و آیا میشه هر سمت که خوششون اومد رو براش نامه رو کنن آیا با نوشتن نامه دوم نامه اول باطل میشه و اینکه ما برای دستکاری در نامه اول و اعاده حیثیت میشه ازشون شکایت کنیم یا خیر حتی کسی که براشون دیوار کرده هم شاهد هست که برای خواهر سوم و چهارم سمت همسایه رو دیوار کرده و حتی دایی های بنده هم شاهد این موضوع هستن

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا توافقنامه در چندنسخه تنظیم شده یا کپی از آن تهیه و بعد از امضاء در اختیار تمامی وراث قرار میگیرد . همچنین مطابق قواعد حقوقی با تنظیم سند و قرارداد موخر دیگر اعتباری برای سند مقوم(اولی) قابل تصور نمی باشد . اگر نسخه ای از قرارداد دوم در اختیار دارید یا به وسیله معرفی شهود بتوانید صدق ادعایتان را اثبات نمایید امکان رد شکایت وجود دارد .

با سلام
در صورت نوشتن نامه یا سندی بعد از نوشته ی اول ، نوشته دوم معتبر است البته بایستی تاریخ ان نیز قید و به امضای همگی رسیده باشد حال اگر تغییری در تاریخ نامه اول شده میتوانید با استناد به نامه دوم و جعل و دست کاری در نامه اول از ایشان شاکی باشید .

سلام
منشور شما وصیت نامه است
بله دومی صحیح است
چون وصیت جدید مقدم است بر وصیت قدیم