من برای شروع به ساخت چه مراحلی را باید طی کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۰ #23503015

باسلام پدر و مادرم فروردین امسال فوت کردند زمین کشاورزی و ملک و باغ بین وراث تقسیم شد الان من میخواهم باغ و ملکی که بهم ارث رسیده خانه بسازم زمین ملکی اوقافی هست من برای شروع به ساخت چه مراحلی را باید طی کنم ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مجوزات لازم را ازادرات جهاد کشاورزی و اوقاف اخذ نمایید

با سلام
اولا بایستی از طریق اداره اوقاف شهری که ملک اوقافی در انجا قرار دارد اقدام نمایید
دوما به دلیل زراعی بودن زمین تا اجازه سازمان جهاد کشاورزی در کار نباشد نمیتوانید تغییر کاربری نمایید .

اگه اوقافی هست باید از سازمان اوقاف شهرستان خود مجوز لازم اتخاد کنید یا اینکه ملکی اوقافی وضعیت آن مشخص شود

برای شروع به ساخت ابتدا زمین توسط سازمان اوقاف تائید وسپس افراز آن از بقیه (سهم اصلی) جدا شود و عوارض و مالیات ان به سازمان اوقاف پرداخت شود.